map

Benelux

GGB Benelux

Fountain Business Park / Building 5
C. Van Kerckhovenstraat 110
B-2880 Bornem

Tel: +32-(0)3 890 46 70
Fax: +32-(0)3 890 46 71
benelux@ggbearings.com

De wereldwijde marktleider voor hoogwaardige lageroplossingen

Als wereldwijd marktleider voor high-performance lageroplossingen bepaalt GGB Bearing Technology de norm in de sector.

Het team van experts van GGB wil klanten overal ter wereld van zowel standaard- als maatwerkglijlagers voorzien en beschikt over de ervaring en expertise om innovatieve maatwerkoplossingen voor uw toepassing te kunnen leveren.

Wij bieden een ruime keuze aan materialen aan voor standaard- of maatwerkproducten van allerlei formaten en vormen, die volgens nauwkeurige specificaties worden vervaardigd:

  • Metaal-polymeer lagers
  • Massieve polymeerlagers
  • Filament gewonden lagers
  • Metalen lagers
  • Lagerblokken en drukplaten
  • Speciale lagerhuizen en -samenstellen

Grotere voordelen voor klanten

Bij GGB gaan we er prat op dat we onze klanten kunnen helpen tijd en kosten te besparen. Als marktleider bieden wij een groot aantal voordelen aan die ons onderscheid van de concurrentie, waaronder:

Expertise:

De specialisten van GGB beschikken over ongeëvenaarde expertise op het gebied van tribologie en materiaalwetenschap en zetten deze in om maatwerkoplossingen voor high-performance lagers voor onze klanten te creëren. Dankzij onze kostbare ervaring helpen we klanten om rol-of naaldlagers te vervangen door onze glijlagers.

Innovatieve producten:

GGB is meer dan 100 jaar geleden opgericht om motorlagers te gaan leveren aan de opkomende auto-industrie. Sindsdien hebben we voortdurend innovatieve producten ontwikkeld, uiteenlopend van de uitvinding van metaal-polymeren DU® en DX® glijlagers tot de hoogwaardige, lichtgewicht, polymeren lagers van dit moment.

Maatwerkoplossingen:

Voor de meest uiteenlopende OEM-fabrikanten bieden de gespecialiseerde applicatie-engineers van GGB ontwerpondersteuning op het hoogste niveau en lager oplossingen op maat aan. Onze klanten weten dat ze op de experts van GGB kunnen vertrouwen voor hun ideale lageroplossing, zelfs voor de meest veeleisende toepassingen.

Focus op industrie:

De high-performance lagers van GGB worden in talloze toepassingen in allerlei sectoren onder de zwaarste condities ingezet. GGB heeft de uitgebreide ervaring en expertise die nodig zijn om uiteenlopende sectoren als de industrie, de ruimtevaart, landbouw, auto-industrie, hydrotechniek, bouw, energie, de metaalsector en de recreatiemarkt van dienst te zijn. Zo leveren wij bijvoorbeeld lagers aan de auto-industrie voor meer dan 30 toepassingen in alle voertuigen.

Productportefeuille:

Met het meest uitgebreide assortiment high-performance lagers in de sector biedt GGB momenteel meer dan 50 verschillende lagermaterialen en meer dan 20.000 referenties aan. Wij beschikken over uitgebreide centrale voorraden, die wij dankzij ons netwerk van distributeurs in vrijwel alle landen direct naar bestemmingen overal ter wereld kunnen verzenden.

Technische ondersteuning:

De applicatie- en sales-engineers bij GGB Benelux verlenen technische ondersteuning aan onze klanten voor elk project, vanaf de eerste ontwerpfase tot en met de productontwikkeling, het testen, installeren en het inlopen.